Ecoline - Rent-a-car
 
 
OFERTA SPECIALA
 

Momentan nu exista oferte speciale.

 

 
DESPRE NOI - Prezentare Companie
 
SC. ECOLINE SRL, membru UNTRR (Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania), este prima companie din Brasov care detine Licenta de transport rutier public pentru activitatea de Rent a car.

Firma a fost infiintata la Brasov in anul 2003. De la inceput ne-am propus sa devenim una din cele mai importante companii de pe piata serviciilor turistice din Romania, oferind servicii personalizate de inalta calitate, la cele mai bune preturi.

Succesul inregistrat intr-un interval scurt de timp ne-a determinat sa ne extindem activitatea prin infiintarea unei filiale in Canada, initiind in acelasi timp colaborari cu importante companii europene.

Cheia succesului nostru o reprezinta calitatea serviciilor oferite si profesionalismul de care dam dovada in relatiile cu clientii si colaboratorii nostri.

Obiectul de activitate principal il constituie inchirierea de autoturisme, la care se adauga o gama larga de servicii aditionale, printre care excursii organizate si cazare

Compania noastra pune la dispozitia clientilor masini din aproape toate clasele: Economic, Compact, Standard, 4x4 (All road si SUV) si minivan. Majoritatea autovehiculelor sunt noi beneficiind de o gama larga de optiuni: ABS, Airbag, Aer conditionat, etc.

 
  HOTLINE : +4 0743.839.859 si +4 0742.955.320
copyright @ ECOLINE 2004
 
Developed by Webspot Media
Romana English